Till Luleå söker vi Digital Mediesäljare
Job Description

Information om uppdraget

Har du ett brinnande intresse för digital marknadsföring och vill utvecklas med ett växande företag? Då är detta tjänsten för dig!
Norrbottens Media fortsätter att växa och söker nu ytterligare säljare till deras digitala säljteam. De letar efter dig som lever och andas relationsbyggande försäljning, och optimal leverans till dina kunder. Din bakgrund kan se olika ut, du kan ha flera år inom företagsförsäljning, du kan också ha gjort något helt annat. De avgörande egenskaper de letar efter är att du delar våra värderingar om försäljning och kunder och att du vill ha ett jobb som är mer för dig än bara ett arbete att gå till. Du har redan, eller har grunden för, ett brinnande intresse för digital marknadsföring, och du vill och klarar kraven för att arbeta i en högpresterande grupp med vars mål är att vara ständigt ledande på marknaden.

Arbetsuppgifter:
Som digital mediesäljare kommer du att sälja Norrbottens Medias breda portfölj av starka lokala och internationella varumärken.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden är bland annat:
• Sälja digitala medier och tjänster ur produktportföljen – både egna varumärken och externa säljuppdrag.
• Bearbeta nya och befintliga kunder, små, mellan och stora företag.
• Ansvar för hela säljprocessen, från möte till avslut.
• Budgetansvar.
Du ingår i regionens mest kompetenta digitala säljteam och arbetar sida vid sida med säljare och produktansvariga med mångårig erfarenhet och expertis inom digital marknadsföring.

Kunskaper för uppdraget

Dina egenskaper:
• Exceptionellt driv och nyfikenhet, i kombination med en stark social och naturligt positiv personlighet.
• Du är som person noggrann, ansvarstagande och strukturerad – du drivs av att ständigt leverera en större kundnytta än dina kunder förväntar sig.
• Du triggas av och kan hantera en resultatorienterad arbetsmiljö som präglas av snabba omställningar och flera simultana projekt.
• Du klarar av att arbeta både i team och enskilt med höga krav på leveransnivå och stundtals hög tidspress.
• Relevant utbildning och arbetserfarenhet är meriterande men inget krav om du är rätt person.
• Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Tjänsten är tillsvidare och 100%.

Arbetet är en heltidstjänst tillsvidare och du blir anställd av vår kund Norrbottens Media.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum den 28 juli 2017. Tveka inte, sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!