Untitled Document
Tidsam rekryterar en kombinerad Löneadministratör och Ekonomiassistent


Söker du en ny roll som löneadministratör där du får möjlighet att påverka och driva ditt arbete framåt samtidigt som du kombinera din roll med ekonomiarbete? Då kan den här rollen hos Tidsam, Sveriges ledande tidsskriftsleverantör vara din nästa utmaning! Du erbjuda en prestigelös och trivsam arbetskultur där du blir en viktig del av vår ekonomiavdelning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen arbetar du brett och varierat med löne- och ekonomirelaterade uppgifter. Du rapporterar till Tidsams Redovisningschef. På Tidsam innebär rollen som löneadministratör ett självständigt arbete med stort eget ansvar, det finns goda möjligheter att forma rollen och utveckla området. Arbetet innebär att du säkerställer löneutbetalningen för företagets anställda samtidigt som du är ett värdefullt stöd för kollegorna på ekonomiavdelningen. Ditt ansvar innebär kontakt med företagets alla anställda och även kontakt med förlagen.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår:

​.         Löneadministration

.         Stötta ekonomiavdelningen med övriga arbetsuppgifter


•         Reseräkningar och tidrapporter


•         Systemansvarig för AgdaPS


•         Avstämning av lönerelaterade konton i redovisningen


•         Rapportering till olika myndigheter som t.ex. Skatteverket, Alecta, Fora, Collectum och Försäkringskassan


•         Tjänstebilsadministration


•         Inläsning av leverantörsfakturor


•         Registrering av förlagsfakturor

Vem är du?

För att lyckas i din roll ser vi att du har utbildning inom lön samt gärna inom ekonomi. Du har också gärna något års erfarenhet av lönehantering. Vi meriterar dig som har arbetat med hela lönekedjan på egen hand och kombinerar det med ett intresse för ekonomi och rätt personlighet. 

Vi vill att du ska trivas och ser därför att du är en person som anser att förbättringsarbete är en del av vardagen. Du är en lagspelare som har lätt för kommunikation och kan fokusera och leverera i en kreativ miljö. Vi arbetar i ett aktivitetsbaserat kontorslandskap, en dag sitter du bredvid din kollega på ekonomiavdelningen för att nästa dag sitta bredvid vår VD, det behöver du kunna uppskatta. Vi ser att du är prestigelös i sinnet och har lätt för att skapa förtroende. För att hantera arbetsuppgifterna på bästa sätt behöver du också ha ett utpräglat ordningssinne och gillar struktur.

Viktig information

I denna rekrytering samarbetar Tidsam med SW. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Lisa Hasselström på 08-407 55 26.

Om Tidsam

Vi är stolta över vår personalpolitik och erbjuder generösa förmåner.

Tidsam är Sveriges största tidskriftsleverantör som tillhandahåller konsumenter såväl svenska som internationella tidskrifter i butik med ett sortiment som har en bredd, är aktuellt och attraktivt. Omsättningen i konsumentledet är ca 1,5 miljarder kronor och vi distribuerar 2 400 titlar som säljs via ca 7 000 återförsäljare runt om i landet. Bland de titlar vi distribuerar märks många starka och kända varumärken som t ex Elle, Lantliv, Damernas Värld, Hänt Extra, Bamse, Illustrerad Vetenskap, Bilsport, Allt om mat och Vogue. Alla varumärken finns på www.tidsam.se och www.interpress.se. Våra ägare är Egmont Publishing, Aller Media, Förlags AB Albinsson & Sjöberg och Bonnier Tidskrifter. Det arbetar ca 180 personer på Tidsam, varav ca 115 på distribunalen i Värnamo där all packning och distribution av tidningar sker. Huvudkontoret ligger i Stockholm och vi sitter i moderna lokaler vid Telefonplan. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001. 

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Tidsam rekryterar en kombinerad Löneadministratör och Ekonomiassistent !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer