Thomas Betong söker Processoperatör till Göteborg!

Information om uppdraget

Vill du arbeta i en framtidsbransch och vara med att bygga upp nya Göteborg? Då har du nu chansen få utbildning till processoperatör på en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong i Sverige.
Thomas Betongs framgång bygger på kompetens från ett engagerat team och de söker nu processoperatörer som vill vara en del av Göteborgs framtida byggnadsprojekt.
Som Processoperatör tillverkar du färsk betong via ett datoriserat styrsystem. I arbetsuppgifterna ingår kvalitetssäkring genom provtagning, kundkontakt och löpande underhåll.
I denna tjänst får du möjlighet till en betald utbildning (Fabriksbetongtillverkning klass II) i en framtidsbransch som ständigt växer.

Thomas Betong har flera fabriker i Göteborgsområdet, Hallinen, Kungälv, Torslanda och Göteborg och det finns möjlighet att lämna önskemål angående fabrik och arbetstider.

Kunskaper för uppdraget

Du är vår kunds ansikte utåt mot kund, därför är det viktigt att du är serviceinriktad och arbetar kvalitetsmedvetet i varje leverans. Du har god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas. Du ser vad som behövs göras och är inte rädd att ta i när det behövs. Du trivs i en arbetsmiljö som är omväxlande. Har du erfarenhet från byggbranschen och tekniskt gymnasium eller liknande utbildning kommer du att ha en god grund att stå på.
Vi vill att du har:
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
• God datorvana.
• B - körkort
Meriterande för tjänsten är:
• Godkänd utbildning i Fabriksbetongtillverkning klass II.

Detta är en direktrekrytering vilken innebär att du blir anställd direkt av Thomas Betong. Tjänsten är tillsvidare och kommer tillsättas när vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se