Testare med god analytisk förmåga

Information om uppdraget

Vi söker nu drivna testare som är analytiska och älskar att utvecklas i team.
Till våra kunder i Karlskrona söker vi nu personer som är intresserade av att arbeta som testare. Arbetsuppgifterna innebär testning och utforskning av olika produkter inom mjukvara där du arbetar utefter en kravprofil och löpande dokumenterar arbetet. Utifrån en planering av testarbetet arbetar du efter strategier inom området för att förbättra de problem som uppkommer. Du kommunicerar status på testresultat vidare och arbetar i nära samarbete med andra kollegor för att driva arbetet framåt.

Vi vill komma i kontakt med personer inom området för att berätta mer om våra kunder och vad vi kan erbjuda. Vi söker dig som trivs med att arbeta i team med andra och vill vara med i utmanande projekt riktat mot kund. För att passa in hos våra kunder är du en driven, initiativtagande och analytisk person som vill vidareutvecklas och ge bästa möjliga service ut mot kund. Vi ser med fördel att du har arbetat kundorienterat tidigare.

Tjänsterna är på heltid med arbetstid dagtid. Placeringsort är Karlskrona.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med relevant utbildning och med minst ett års erfarenhet i en roll som testare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är kommunikativ, noggrann, flexibel och med en god analytisk förmåga. Du älskar att hitta fel och se till förbättringsåtgärder för företag där du är en duktig detektiv i utvecklingsarbetet. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Vi tillämpar löpande intervjuer och urval. Välkommen in med din ansökan.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se