Terminalarbetare sökes till Veddesta nattetid!

Information om uppdraget

Är du intresserad av att jobba på terminal nattetid? Då kan vi ha jobbet för dig!
Är du student och i behov av ett extrajobb, men har svårt att få dagens timmar att räcka till? Se hit! Vi har ett nattjobb till dig som föredrar fysiskt arbete i kombination med noggrannhet och högt tempo.
Vi söker dig som studerar och vill jobba för en av våra kunder i Veddesta. I arbetsuppgifterna ingår att sortera paket och gods på en terminal. Det krävs att du är både snabb och noggrann i din sortering.

Arbetstiden är 00.20-07.00. Arbetstiden gör att du kommer ha möjlighet att jobba 2- 3 dagar I veckan mellan Måndag-fredag med OB-tillägg.

Du kommer vara anställd via StudentConsulting och jobbar som konsult ute på uppdraget. Uppdraget startar omgående.

Kunskaper för uppdraget

Ett krav för att vara aktuell för tjänsten är att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och ser långsiktigt på tjänsten. Vi värdesätter flexibilitet högt och din möjlighet att ställa upp med kort varsel. Du är arbetsvillig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Samtidigt är det viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Tänk även på att det är lite speciellt att jobba nätter i och med att man får en annan dygnsrytm. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se