Untitled Document

Teknisk projektledare till Cloetta
Cloetta fortsätter sin utveckling och siktar nu ännu högre. För att uppfylla ambitionen att vara en godistillverkare i världsklass krävs en högteknologisk fabrik som ständigt utvecklas. För att lyckas med det vill Cloetta förstärka med en teknisk projektledare som ska arbeta med optimering och innovation. Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt bolag med mycket historia och stolthet!

Om företaget
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Holland och Italien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Plopp och Malaco. Cloetta har 13 fabriker i sex länder. Cloetta B-aktie handlas på NASDAQ OMX i Stockholm. Mer information finns tillgänglig på www.cloetta.com

Dina arbetsuppgifter
Du blir en av fyra projektledare i Ljungsbro som fokuserar på teknik- samt innovationsprojekt för fabriken. Du ansvarar själv för tre-fyra varierande projekt samtidigt, där alla projekt är en del av fabrikens 3-åriga investeringsplan. Projekten omfattar områdena process, förpackningar, fastighet och innovation – där alla områden är avgörande för en fabrik i världsklass. Som projektledare ansvarar du för hela processen. Du skapar en noggrann projektbeskrivning som presenteras för ledningsgrupp. Du ansvarar för projektering där du har ett stort affärsfokus. Du sköter förberedande kontakten med såväl leverantörer som internt berörda avdelningar och personer. Vid installation förväntas du vara den styrande och sammanhållande parten där du bl.a. håller dagliga möten och ansvarar för säkerheten. Du är en del av styrgruppen för projekt där ni tar fram förslag på projekt som sedan utvärderas vidare. I din roll som projektledare rapporterar du till teknikchefen.

Din profil
Vi tror att du, efter din ingenjörsutbildning, har vidareutvecklat dig inom projektledning. Du har några års yrkeserfarenhet från projektledning inom tillverkande industri, gärna från processindustri. Som projektledare på Cloetta i Ljungsbro ställs det prov på din strategiska och analytiska sida. I arbetet krävs att du utnyttjar din förmåga att ha struktur, att planera samt din noggrannhet. Då du i rollen får ett stort kontaktnät, både internt och externt, är din kommunikativa förmåga av stor vikt liksom din förmåga att samarbeta. Om du vill möta nya utmaningar där du spelar en nyckelroll i att utveckla och optimera en redan högteknologisk fabrik – ta chansen och sök idag!

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Cloetta med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pontus Lundquist 013- 32 94 15 alt. pontus.lundquist@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Teknisk projektledare till Cloetta !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer