Untitled Document
Teknisk chef sökes till Bergendahls Food i Hässleholm

                         

                 


Familjen Bergendahl har sedan starten 1922 utvecklat ett entreprenörsdrivet handelsföretag som alltid gått med vinst. Företaget är en självklar del i familjen och har präglat alla familjemedlemmar sedan barnsben. Familjen Bergendahl äger 100% och idag arbetar tredje och fjärde generationen inom koncernen. 

Familjeägandet är en framgångsfaktor som tillfört

- starka värderingar och sund företagskultur
- en unik sammanhållning och gemenskap mellan ägare, medarbetare och ledning - Bergendahlsandan
- ett nära och långsiktigt engagemang som stöd för utveckling, förnyelse och stabilitet.
Bergendahls driver idag egenägda butiker inom mat, mode och heminredning i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland och är ett av landets största familjeföretag. 

Arbetsbeskrivning

Som teknisk chef på Bergendahls Food kommer du att arbeta med tekniska investeringar, automationslager och lagersystemet strategiskt. En stor del av din roll innebär att du skapar potential av redan gjorda tekniska investeringar samt att du driver, rapporterar och följer upp arbetet inom avdelningen. Du ansvarar för att anläggningarna och utrustning underhålls för att åstadkomma bästa möjliga tillgänglighet och driftsäkerhet. Övergripande ansvar för att
driva framtida nybyggnation och ombyggnation av befintlig lagerautomation.

Du har även personalansvar över superuser i vårt WMS-system. Du kommer att arbeta med verksamhetsanalyser och förbättringsprocesser. Du rapporterar till AO-chef Partihandel och ingår i dennes ledningsgrupp.

Bakgrund

Du är utbildad civilingenjör med erfarenhet av change management och Lean production. Du har förhandlingsvana, har varit i en chefsroll tidigare och är analytisk. Du har mångårig erfarenhet av supply chain, flödesanalys och implementering av förbättringsprocesser. Du har arbetat inom ett automatiserat varuflöde. Vidare har du kunskaper i SAP eller annat ERP-system och en god IT-kunskap.

Viktig information

Bergendahls Food har valt att samarbeta med SW i denna rekrytering där anställning sker hos Bergendahls Food. Tillsättning sker enligt överenskommelse och anställningen är på heltid och tillsvidare. Har du vidare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Martin Amarelle på 040-665 51 53. Välkommen med din ansökan!

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, logistik, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Teknisk chef sökes till Bergendahls Food i Hässleholm !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer