Teknikintresserad marknadsförare sökes till Stockholm!

Information om uppdraget

Är du en student som brinner för teknik och It-utveckling? Är du även social, utåtriktad samt gillar att vistas bland människor? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!
Företaget är en av de snabbast växande försäljnings- och marknadsföringsbyråerna i skandinavien med över 20 års erfarenhet i bagaget. Som marknadsförare kommer du att representera några utav världens största brands inom IT och konsumentteknik. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå i att marknadsföra och demonstrera olika varumärken inom IT-branschen. Du kommer även att få möjlighet att följa marknadsutvecklingen inom IT genom praktiska erfarenheter på arbetsplatsen.

Du kommer att arbeta ute på olika event som festivaler och konserter och det är därför viktigt att du är flexibel. Arbetspassen kommer främst att vara förlagda under helger men vissa vardagar kan också förekomma.

Detta är en utmärkt chans för dig som vill utveckla din personliga och professionella kompetens inom:
IT och teknik
Field Marketing
Retail
Sälj och marketing
Kommunikation
Service management

Det här är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är utåtriktad, trevlig och trivs med att stå i centrum. Vidare kan du hålla många bollar i luften och har ett stort intresse för teknik och It-uveckling. Krav för tjänsten är att du är flytande i både svenska och engelska. Erfarenhet av marknadsföring är meriterande. För att söka tjänsten behöver du också vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!