Teknikintresserad marknadsförare sökes till Malmö!

Information om uppdraget

Är du en student som brinner för Teknik och IT? Är du även social samt utåtriktad och gillar att vistas bland människor? Då har vi det perfekta extra jobbet för dig!
Dina arbetsuppgifter består främst att marknadsföra och demonstrera olika produkter. Du kommer att representera några utav världens största brands inom IT och konsumentteknik. Du kommer även att få möjlighet att följa marknadsutvecklingen inom IT genom praktiska erfarenheter på arbetsplatsen.

Arbetet kommer att utföras på olika event som exempelvis festivaler samt konserter och det gäller att du är flexibel i arbetet. Vi söker dig som är intresserad av ett regelbundet extrajobb som kan arbeta vissa vardagar samt även helgdagar.

Detta är ett rekryteringsuppdrag och du blir anställd av vår kund.

Detta är en utmärkt chans för dig som vill utveckla din personliga och professionella kompetens inom:
IT och teknik
Field Marketing
Retail
Sälj och marketing
Kommunikation
Service management

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har ett stort intresse för IT och Teknik samt tycker om att stå I centrum. Viktigt att du är utåtriktad och trevlig och kan hålla många bollar i luften. Krav för tjänsten är att du har intresse för teknik och it utveckling samt är flytande I både svenska och engelska. Erfarenhet av marknadsföring är meriterande. För att söka tjänsten behöver du också vara studerande

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se