Teknikinformatör sökes till bolag Vallentuna!

Information om uppdraget

Är du teknikintresserad och kommunikativ? Då kan tjänsten som Teknikinformatör vara för dig!
Vår kund utvecklar och tillverkar ett heltäckande sortiment av produkter i vilka vakuumteknik utnyttjas för att lösa de mest skiftande materialhanteringsproblemen.

Företaget har funnits i 35 år och har under åren byggt upp en unik expertkompetens inom vakuumteknik och dess tillämpning inom industrin, främst för hantering av materialspill, rengöring, dammuppsamling samt återvinning av värdefullt material. Produkterna används inom många olika branscher. Vi söker nu en Teknikinformatör till dotterbolaget i Vallentuna. I Vallentuna sitter även den tekniska utvecklingsavdelningen. Teknikavdelningen har ett brett arbetsområde och hanterar allt som rör produkten och dess utveckling bland annat ritningar, certifieringar, manualer och övriga underlag.
I denna roll kommer du att arbeta med i ett team på cirka 4 personer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
-Ansvarig för instruktioner och manualer.
-Svara på frågor från kunder angående instruktioner och andra regelverk.
-Informationssökning.
-Dokumenthantering.
-Svara på telefon och mail.
-Regelverk och underlag för maskindirektiv.

Tjänsten är en direktrekrytering och innebär att du kommer vara anställd direkt hos vår kund. Arbetstiderna är 7-16, måndag-fredag med möjlighet till mer flexibla arbetstider. Företaget sitter i lokaler i Vallentuna. Fördel om du bor i närområdet.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning inom IT/Teknik. Du får gärna ha en KY-utbildning inom Teknikinformatör. Du har ett brinnande intresse för teknik och intresse för hur tekniska saker fungerar. Du bör ha goda kunskaper i Excel. Svenska och engelska är ett krav och det är meriterande om du kan tyska och ryska. CAD är meriterande och även om du har kunskap inom ATEX och CE-märkning.
Som person är du kommunikativ, initiativtagande och analytisk. Låter detta som du? Sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se