Untitled Document

Teknikchef till världens bästa chokladfabrik
Cloettas vision är att bli en godistillverkare i världsklass där en av nycklarna är en modern maskinpark i toppform. Vill du vara med att driva den utvecklingen i ett framgångsrikt bolag med hög ambitionsnivå så är det här din chans, vi söker en teknikchef som ska ersätta Antti som flyttar hem till Finland.

Om företaget
Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Holland och Italien. Sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Plopp och Malaco. Cloetta har 13 fabriker i sex länder. Cloetta B-aktie handlas på NASDAQ OMX i Stockholm. Mer information finns tillgänglig på www.cloetta.com

Dina arbetsuppgifter
Som teknikchef för fabriken i Ljungsbro har du i huvudsak två ansvarsområden, leda och coacha dina 4 underställda projektledare i sina respektive projekt samt vara övergripande ansvarig för att ta fram den 3-års investeringsplan som finns för fabriken. Löpande är det ca ett 40-tal projekt/år i varierande storlek som teknikgruppen ansvarar för fördelat på 4 projektledare samt i viss mån även teknikchefen. Projekten omfattar områdena process, förpackningar, fastighet och innovation. Enligt en tydlig modell ansvarar du för att utvärdera de behov och idéer som kommer upp. Din utredning är en konsekvensanalys tekniskt såväl som ekonomiskt. Du presenterar projektförslag och analys för fabriksledningen för att vid ett godkännande, införliva i den treåriga investeringsplanen. Arbetet omfattar förstudier, noggranna ekonomiska analyser ROI, tekniska utredningar samt införsäljning till styrgrupp och ledningsgrupp. Utredningarna är alltid ett teamwork men det är teknikchefen som leder arbetet. Du är en del av ledningsgruppen för fabriken i Ljungsbro där du tillsammans med övriga medlemmar driver utvecklingsarbetet på strategisk nivå. Tillsammans med koncernens övriga teknikchefskollegor utgör du en grupp som träffas regelbundet för att utveckla arbetssätt i form av best pratice.

Din profil
Du har sannolikt en ingenjörsutbildning som grund, gärna med vidareutbildning inom projektledning. Vi vill att du är erfaren som projektledare och som chef från motsvarande position inom en tillverkande industri. Erfarenhet från processindustri är meriterande. Rollen kommer utmana din strategiska förmåga likväl som din analytiska sida. Du kommer att ha stor nytta av din kommunikativa förmåga kombinerat med ditt intresse för att samarbeta med många olika personer på olika positioner både internt och externt. I övrigt kräver arbetsuppgifterna en uttalat god planeringsförmåga och ett strukturerat arbetssätt.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Cloetta med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Lena Johansson 013-473 2063, lena.johansson@skill.se alternativt Pontus Lundqvist 013-32 94 15

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Teknikchef till världens bästa chokladfabrik !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer