Systemutvecklare/Software developer sökes till Älmhult!

Information om uppdraget

Till vår kund med kontor i Älmhult och Lund söker vi nu efter deras nästa Systemutvecklare/Software developer.
Att arbeta hos vår kund:

Vår kund tillhör ett stort globalt bolag och är ett kunskapsföretag som arbetar för att bli ett ledande aktör för automatiserade logistiklösningar. Med deras kompetens inom automation, retial och IT skapar de lösningar som överträffar kundernas förväntningar.

Som en del av vår kunds utvecklings team får du vara delaktig i att både arbeta med utvecklingen och och underhåll av deras system och lösningar. Eftersom företaget arbetar med logistiklösningar får du vara en del av att skapa nya inovativa lösningar inom logistik och bussiness.

Som software developer innebär det att du bidrar med den tekniska delen och får vara med och leda utvecklingsarbetet framåt. Arbetet inkluderar även kundkontakt och incidenthantering samt Go Live support. Vår kund är av uppfattningen att idéerna kommer fram tillsammans med andra och därför sker flera delar av arbetet tillsammans med ditt team. Om du har en lite mer senior profil ser vi det som positivt ifall du även trivs med att coacha och hjälpa andra kollegor att utvecklas.

Företaget tillämpar ett Agilt arbetssätt och därför ser vi att du som söker trivs med det sättet att arbeta.

För denna typ av uppdrag till våra kunder arbetar vi med både direktrekryteringar och konsultuppdrag. Vi söker dig som är på jakt efter nästa utmaning i karriären och vill arbeta hos någon av vår kund på heltid under kontorstider med möjlighet till flex.

Tjänsten ger möjlighet för att arbeta både i Lund och i Älmhult.

Kunskaper för uppdraget

• Kandidat alternativt master utbildning inom mjukvaruutveckling och mobila plattformar.
•Kunskap i C# och SQL
•Erfarenher av att arbeta i WMS/WCS, erfarenhet av WMS/WCS, WPF/WCF, automationsutrustning eller ERP-system.
•Teknisk förstålese för mjukvaruutveckling.
• Det är en fördel om du har några års tidigare arbetserfarenhet inom software
development.
•Det är en fördel om du har erfarenhet från Git, Jira or similar

Som person letar vi efter dig som trivs med att arbeta med ansvar och få ta egna intiativ. Vi tror att du tycker om att arbeta med inovation och hitta egna lösningar och komma med förslag till ditt team. Du är en teamplayer och trivs när man gemensamt lyfter varandra och utvecklas som både grupp och individ.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in ditt CV till StudentConsulting redan idag.
Vi intervjuar kandidater löpande!

Vid frågor om tjänsten kontakta: amelie.aronsson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se