Systemutvecklare/programmerare till framtida rekryteringar

Information om uppdraget

Är du systemutvecklare/programmerare i början av din karriär? Kanske tar du examen nu eller så har jobbat några år men känner att det är dags för nästa steg? Vi söker framtidens talanger för våra kunders räkning!
StudentConsulting söker systemutvecklare/programmerare i början av sin karriär som söker nya utmaningar i Göteborgsregionen. Hos oss kan du hitta nästa steg i karriären!

Vi söker dig som vill arbeta med systemutveckling och programmering i första hand. Våra kunder söker kunskap inom flera olika programmeringsspråk och verktyg. Vill du arbeta med frontend, backend eller fullstack? Eller lockar det mer med databaser? Kanske är du vass på webbutveckling? Eller så är inbyggda system mer din grej?

Vi söker kandidater till både konsultuppdrag och rena rekryteringar, men främst direktrekryteringar på heltid. Uppdragen börjar löpande och har vanliga kontorstider som regel.

Kunskaper för uppdraget

Är du vass i något programmeringsspråk? Har du utbildning inom systemvetenskap eller datateknik? Ja men då så! Lämna din intresseanmälan genom att registrera ditt CV och några rader om vad du vill jobba med så kontaktar vi dig för en avstämning när vi har ett passande uppdrag!

Vill du veta mer om dina personliga kompetenser? Genom att ansöka denna tjänst erbjuds du kostnadsfritt att via StudentConsulting.se göra tre olika tester. När du genomför dessa tester får du en skriftlig rapport på ditt resultat. Denna kan du med fördel använda vid andra jobbansökningar för lyfta fram dina unika kompetenser. Dessa tester kan du göra när som helst när du loggar in på vår hemsida och är helt frivilligt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

SÖKORD: Programmerare, Developer, Systemutvecklare, Frontend, Backend, Fullstack, Webbutveckling