Untitled Document

Systemutvecklare till Aptean i Hässleholm
Apteans R&D-avdelning söker dig med ett par års erfarenhet av systemutveckling! Vi ger dig möjligheten att arbeta med vårt välrenommerade lagersystem IMI Warehouse Management (iWMS) som är en del i vår produktsvit IMI Supply Chain. Systemet hjälper våra nordiska kunder och internationella koncerner med avancerade processer och systemlösningar inom lagerproduktion och logistik. Vi sitter i moderna lokaler med närhet både till city och station.

Om företaget
Aptean är ett globalt mjukvaruföretag med ca 1500 anställda som utvecklar lösningar inom Supply Chain Management (SCM), Enterprise Resource Planning (ERP) och Customer Relationship Management (CRM). Vår svenska verksamhet är helt fokuserad på våra logistiklösningar och på produktlinjen IMI Supply Chain. Våra kunder ser effektiv och kundorienterad logistik som en avgörande konkurrensfördel, och de är ofta ledare inom sin respektive bransch. Några exempel är Ahlsell, Apotek Hjärtat, Bankomat, Bergendahls, NorgesGruppen, Pepsico UK, Schenker Logistics och Systembolaget.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet är målinriktat och stundtals energiskt där resultat, teamwork och kvalité är ledstjärnor som belönas. Du kommer att ha möjlighet att jobba med kvalificerade medarbetare som alla har ett brinnande intresse för att utveckla och föra produkten framåt. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet, att varje medarbetare ska känna sig delaktig och vara en del av företagets framgångar. Tillsammans med övriga sju personer i teamet utvecklar och underhåller ni kärnan i iWMS. Gruppen ansvarar för att ta fram nya funktioner till systemet, vilket innebär både utveckling av användargränssnitt och affärslogik i kärnan. I jobbet ingår även uppgifter för att ta fram nya ramverk för mobila plattformar och webbapplikationer. Utvecklingsmiljön är Microsoft Visual Studio och använder bland annat .NET, C#, PL/SQL och Oracles databas. Tillsammans med dina blivande kollegor jobbar du med system som är själva hjärtat i våra kunders logistiklösningar. Du kan se fram mot stimulerande arbetsuppgifter men även att bidra till samhällskritiska funktioner som att människor får sin medicin, att byggen över hela Norden försörjs med byggmaterial, att Nordbor får matleveranser till butikerna samt att det finns kontanter i våra uttagsautomater runt om i Sverige. Minst sagt en varierande spännvidd av logistiska flöden!

Din profil
Du har en eftergymnasial utbildning och gärna ett intresse för logistiksystem samt systemutveckling. Som person är du kommunikativ och lösningsorienterad. Att du har ett genuint programmeringsintresse och trivs i en agil miljö ser vi som självklart. Du har god kännedom kring databaser och .NET. Vi jobbar med flera tekniker och det är viktigt att du är villig att lära dig nytt, men även delar med dig av egna erfarenheter. Erfarenhet av mobilutveckling är meriterande. Då kunderna är internationella och dokumentation sker på både svenska och engelska krävs goda kunskaper i båda språken.

Ansökningsförfarande
I denna tjänst samarbetar Aptean med Skill. Vi tillämpar löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att söka. Logga in eller registrerar ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Pehr Petersson på Skill, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se 
Systemutvecklare till Aptean i Hässleholm !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer