Systemutvecklare sökes till Omegapoint!

Information om uppdraget

Är du vass utvecklare med stort teknikdriv? Söker du chansen att arbeta som konsult och möjligheten att utvecklas inom just det du är bra på? Då kan vi ha tjänsten för dig!
Omegapoint är experter inom Säker Applikationsutveckling. De är en ledande leverantör av IT-lösningar och tjänster där höga krav ställs på kvalitet, säkerhet och resultat. Omegapoint har idag 230 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar, Falun och Umeå. Deras kunder finns inom ett stort urval branscher både i privat och i offentlig sektor.

Inför hösten behöver Omegapoint utöka sitt team med utvecklare i Malmö. Å deras vägnar söker vi nu därför dig som drömmer om att arbeta i en konsultroll där du får chansen att arbeta på utmanande och spännande kundprojekt och bidra med dina kunskaper och det du är bra på.

Arbetstider i tjänsten är kontorstider, måndag-fredag. Tjänsten är planerad att tillsättas i höst. Du kommer att arbeta som konsult uthyrd till Omegapoint under en uppdragsperiod på 6 månader, med goda möjligheter till att därefter bli övertagen av Omegapoint.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker nu dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör inom Datateknik eller motsvarande. Det är meriterande om du har ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Du brinner för utveckling, har ett stort tekniskt intresse och drömmer om att komma in på ett företag där du får möjlighet att anta spännande projekt, lära av mer erfarna kollegor och utvecklas i din arbetsroll. Vi tror att du som söker har ett nytänkande arbetssätt och kompetens i moderna verktyg och ramverk. För att vara aktuell för tjänsten har du goda kunskaper och erfarenhet av React/ Angular eller C#. Ett krav är att du behärskar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift.

Vill du jobba med IT, systemutveckling och affärsutveckling tillsammans med engagerade säkerhetsexperter? Lockas du av branscher där tekniken verkligen gör skillnad? Tycker du att konsultyrket verkar spännande? Då ska du arbeta hos Omegapoint! Hos Omegapoint blir du del av ett företag som kännetecknas av öppenhet, utveckling och engagemang. De värderar kunskap och utveckling på riktigt. För Omegapoint handlar kompetensutveckling om nyfikenhet och en vilja att lära av varandra. Hela tiden, varje dag.

Låter detta som tjänsten för dig? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Vänligen observera att alla frågor rörande denna tjänst hanteras av StudentConsulting.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se