Systemutvecklare med .NET/C#-fokus sökes till spännande bolag!
Job Description

Information om uppdraget

Har du kunskaper i .NET/C#? Vill du arbeta i ett litet och engagerat team? Då har vi tjänsten för dig!
Just nu söker StudentConsulting en utvecklare för till vår kund i Nacka. Vår kund utvecklar och säljer molnbaserade IT-lösningar som ger deras kunder en digitaliserad helhetsbild över sin försörjningskedja, supply chain. I IT-lösningarna finns stöd för automatisering av order- och leveransprocesserna via EDI och Web, som tillsammans med deras effektiva samarbets- och visualiseringsverktyg förbättrar processerna mellan kunder och leverantörer. Vår kund har cirka 50 anställda och omsättning på 75 MSEK. De har sitt huvudkontor i Lund men söker nu en ny medarbetare till Stockholmskontoret.

I rollen som systemutvecklare kommer du att vara en viktig nyckelperson då teamet är litet och engagerat. Ni kommer tillsammans att ha fokus både på utveckling av deras molnbaserade tjänster och på arbete mot kund. Du kommer att arbeta med såväl utveckling av helt nya IT-lösningar som tilläggsutveckling inom ramen för befintliga IT-lösningar. Viss del av din tid kommer dessutom att vara direkt kundrelaterad.

Tjänsten är en direktrekrytering och du blir direkt anställd av vår kund i Nacka. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader. Det är en heltidstjänst som beräknas starta så fort vi hittar rätt person. Kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är Systemvetare, Dataingenjör eller har en motsvarande utbildningsbakgrund. Du har tidigare arbetat i ca 2-3 år som utvecklare.

För att vara aktuell för denna tjänst bör du ha kunskaper i följande:
- Back-end-tekniker
- .NET
- C#
- ASP .NET MVC
- ASP .NET Web Api

Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av följande:

- Javascript (ex jQuery, Angular.JS, React)
- HTML5, CSS3
- Utvecklat ”virala molntjänster” tjänster som sprider sig själva genom användarna (molntjänster som innehåller mycket av ”self service”, algoritmer som lär sig beteendemönster, matchning i olika avseenden)

Som person är du driven, självgående, initiativtagande, nyfiken, ansvarstagande och har ett stort intresse för teknikutvecklingen inom ditt område. Vidare ser du hellre möjligheter än problem och levererar ditt arbete med kvalitet. Du kommer också att behöva ta ett helhetsansvar och vara handlingskraftig.

Ansök redan idag! Vi gör ett löpande urval och tjänsten kommer tillsättas så snart vi träffat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!