Systemutvecklare JAVA till spännande bolag i Luleå

Information om uppdraget

Trivs du med systemutveckling i entreprenörsmiljö och vill bidra med ditt engagemang på en utvecklande arbetsplats?
Retain24 startade 2005 och vill vara den mest kompletta presentkortsleverantören med moderna, attraktiva tjänster för konsumenten! Retain24 erbjuder ett system för hantering av elektroniska värdehandlingar så som presentkort, tillgodokort, bonus och kuponger som fungerar i butik, online, i mobilen och via återförsäljare. Med 130 varumärken i ryggen runtom i Europa satsar Retain24 vidare!

Bolaget är nu i kraftig expansion. Vill du bidra till den fortsätta utvecklingen i bolaget tillsammans med dina kreativa kollegor på företaget är detta jobbet för dig. Du erbjuds en stimulerande och utvecklande miljö i Luleå där du ges ett stort mått frihet under ansvar.

Arbetsuppgifterna kommer att vara systemutveckling i Java, men även arbete med databaser, lagring, Linuxservrar samt arbete i Windowsmiljö på kontoret. Du anställs direkt hos Retain24 vars lokaler finns i Luleå. Jobbet är på heltid och dagtid. Tjänsten är tillsvidare.

Kunskaper för uppdraget

Kompetens inom systemutveckling mot Java är ett skallkrav. Kunskap inom MySQL, Linux, NodeJS, MongoDB samt hantering av Nginx & Tomcat värderas högt. Agerar du på egna initiativ? Trivs du med frihet under ansvar och vill bidra med dina kunskaper i systemutveckling mot Java till ett entreprenörsdrivet bolag? Om du är den lagspelare vi söker efter: Välkommen med din ansökan! All kontakt i samband med denna rekryteringsprocess sker genom StudentConsulting.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se