Untitled Document
SW söker en serviceinriktad administratör till Toshiba på 50%

Är du en serviceinriktad, ansvarsfull och kommunikativ administratör på jakt efter en ny och spännande arbetsplats? Trivs du i en roll där det ställer stor vikt av att du är noggrann och duktig på att prioritera? Vill du jobba 50%?

Då är detta tjänsten för dig!

SW hjälper vår kund Toshiba att hitta en konsult för ett föräldravikariat på 50%. Toshiba sitter i ljusa och trevliga lokaler i Solna och du välkomnas till ett stort engagemang och familjär miljö.

Arbetsuppgifter:
I denna tjänst samarbetar du nära dina kollegor och du tillhör en administrativ funktion inom verksamheten. I din roll kommer du att till stor del att arbeta med orderhantering och fakturering, samt kundkontakt via telefon och mail.

I rollen ingår även att vara den som sköter Toshibas internservice kring det som rör kollegorna och lokalerna.  

Bakgrund:
För att lyckas i rollen tror vi att du har en avslutad gymnasieutbildning och gärna har jobbat med orderadministration eller i en säljande miljö innan. Du har även goda kunskaper i Officepaket och har du jobbat i Oracle är det en merit men inget krav. 

För att du ska trivas i denna tjänst bör du ha en känsla för service och hög social kompetens. Vidare har du lätt för att prioritera, organisera och är duktig på att strukturera. Du bör även trivas med administrativa uppgifter och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Viktig information 
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start 2017-11-01 och till 2018-08-31 med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.SW söker en serviceinriktad administratör till Toshiba på 50% !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer