Untitled Document
SW söker en finsktalande kommunikatör till storbank

SW söker nu en duktig och ambitiös finsktalande kommunikatör till spännande uppdrag hos storbank där du ska ingå i marknadsteamet på 13 personer.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen så behöver du ha en relevant utbildning, vara en god skribent och ha sinne för layout. 

Du är ambitiös, kreativ och idérik samt van vid att hålla i kommunikation och markandsprojekt. Som person är du driven, ansvarsfull och trivs med att arbeta mot tydliga deadlines. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av content management.

Uppdraget innebär att bistå olika projekt vara stilistisk samordnare för dokumentation. Tillsammans med projektledningen värdera information och besluta om vart vilken information ska placeras i de olika huvuddokumenten samt bilagorna. 

Det finns en vedertagen struktur men eget ansvar inom denna struktur är stor. Samordna med andra projektresurser inom uppdraget. 

Arbetet innebär mycket korrekturläsning på både svenska och finska, godkänna flöden, göra ändringar i texter och annat material.

Personliga egenskaper som är viktiga i rollen:
  • ​Hög samarbetsförmåga.
  • Systematisk och strukturerad, förmåga att skapa förutsättningar för effektiva arbetssätt.
  • Lösningsinriktad och tar sig an problem med en öppen attityd, bjuder in till dialog och samverkan.
  • Kommunicerar enkelt och tydligt med fokus på mottagarens förutsättningar och behov.
  • Förmåga att hantera olika typer av arbetsuppgifter parallellt och prioritera mellan dessa.
  • God förmåga att samarbeta och skapa team, upprätta och bevara relationer.
  • Är självgående, kan fatta beslut utifrån mandat samt bra på att leda sig själv och andra.
  • Tar initiativ och hittar alternativa lösningar om problem uppstår. 

Att du talar och skriver flytande finska är ett krav.

Övrigt:
Arbetsplats: Arena Staden

Möjlighet till förlängning

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.SW söker en finsktalande kommunikatör till storbank !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs