Untitled Document
SW söker Ekonomistudenter


Vi söker nu drivna och ansvarstagande ekonomistudenter för extra- och deltidstjänster hos våra kunder. SW är ett rekryterings- och bemanningsföretag som verkar inom hela tjänstemannasegmentet men främst inom ekonomi, bank och finans.

Tjänstebeskrivning
Arbetsuppgifterna kommer att vara av varierande karaktär beroende på uppdrag. Ett uppdrag via oss kan exempelvis innebära rollen som:

  •        Ekonomiassistent/Redovisningsassistent (löpande bokföring, leverantör- och kundreskontra, betalningar, faktureringar, avstämningar etc.)
  •        Kundservice
  •         Back Office/Administration
  •         Reception/Kontorsassistent

Det här är chansen för dig som vill arbeta och få värdefull erfarenhet samtidigt som du utökar studentekonomin och bygger upp ditt kontaktnät.

Lämplig bakgrund
Vi söker Dig som studerar ekonomi på universitet/högskola. Du har datorvana och goda kunskaper i Office-paketet. Som person är du driven, lättlärd och serviceinriktad. Du är positiv och har en utmärkt kommunikativ förmåga som gör att du har lätt för att samarbeta med andra. Du bör ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Du är även ansvarstagande och noggrann vilket gör att du lägger vikt vid kvalité i det du tar dig för.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.SW söker Ekonomistudenter !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer