Untitled Document
SW söker ansvarsfull och prestigelös chefsassistent

Är du serviceminded och gillar att assistera chefer? Trivs du att jobba i en prestigelös miljö som samtidigt är internationell?

Då har vi på SW tjänsten för dig! Vi söker till vår kund i bilbranschen en serviceinriktad och driven person som gillar att vara med på ett förändringsarbete. De sitter i ljusa och trivsamma lokaler i Sundbyberg.

Arbetsbeskrivning; I denna roll kommer du att jobba med två olika chefer, vilket gör att du ska vara duktig på att prioritera och samtidigt vara trygg i dig själv.

Du kommer exempelvis att:

  • Ansvarar för all administrativ support till VD och PR chefen samt i förekommande fall stöd till ledningsgruppen
  • Ansvar för administration av mötesplanering och kalenderkoordinering för VD och ledningsgruppen
  • Facility Manager Operationellt ansvar gentemot leverantör för kundens reception
  • Travel Manager Ansvara för resebokningar och kontakt med resebyrå.
  • Ansvara för budgetuppföljning och fakturahantering, översättningar publicering av information på vårt intranät.

I denna chefassistentroll finns det stor möjlighet att vara med och påverka rutiner och processer. Du kommer även att få vara involverad i planeringen och utformningen av PR-aktiviteter samt ha ansvar för de sociala medierna mot journalister.

Lämplig bakgrund Vi söker dig som tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter i minst 5 år. Du är van att ta eget ansvar och har lätt för att prioritera. I tjänsten har man många internationella kontaktytor vilket det är av stor vikt att du är flytande i tal och skrift i engelska och svenska. Du ska ha mycket goda kunskaper i Officepaketet och har du jobbat i ett faktureringssystem är det en merit. Har du även jobbat i likande bransch/miljö tidigare är även det meriterande.

För att trivas i denna roll bör du gilla att ge service, vara flexibel och stresstålig. Du ska ha ett härligt driv och se möjligheter. Kollegorna är prestigelös och klimatet på företaget är väldigt hjärtligt.

Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag start omgående med anställning hos SW och 6 månader framåt . Där efter finns det stora chanser till förlängning.   Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66
Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.SW söker ansvarsfull och prestigelös chefsassistent !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer