Untitled Document

Svetsare till Saab i Linköping
Vill du anta en spännande utmaning som Svetsare på Saab? Nu finns möjligheten för dig som beskrivs som en lagspelare och har en god materialkännedom!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med fem andra svetsare arbetar du i Saabs svetsverkstad i Tannefors. Du kommer ha en lång upplärningsperiod för att lära dig arbetet. Som svetsare kommer du bearbeta en mängd olika material och i vissa perioder kan möjlighet finnas att även få arbeta i de övriga verkstäderna. Den svetsningsmetod som används är TIG, men mycket av arbetet innebär förarbete inför svetsningen.

Din profil
Som person är du en lagspelare som trivs med att arbeta med olika typer av människor. Du är trygg i dig själv och har ett stort personligt ansvar. Vidare är du flexibel och kan anta olika typer av arbetsuppgifter om så krävs. För att leva upp till rollen och trivas med arbetsuppgifterna ser vi att du har: •God materialkännedom •En grundläggande verkstadsutbildning •Erfarenhet av svetsning, gärna TIG •Ett svenskt medborgarskap då tjänsten omfattas av försvarssekretess •Goda språkkunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift Meriterande är att ha arbetat med tunnplåtslageri.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på mailadress josefine.kindahl@skill.se alt. 013-47 32 061 Detta är initialt ett uppdrag med start i början av 2018. Det finns goda möjligheter till förlängning och övertagning av Saab. Låter det som något för dig? Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Svetsare till Saab i Linköping !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer