Supporttekniker till kund i Karlskrona sökes

Information om uppdraget

Vi söker nu, för kunds räkning, dig som vill kombinera IT och kundservice i rollen som supporttekniker. Om du har ett stort teknikintresse och vill hjälpa andra är detta helt rätt tjänst för dig!
Vi söker en supporttekniker till vår kund i Karlskrona. Du kommer i första hand att arbeta med support där du kommer att supportera kunders användare på plats. Din uppgift kommer att vara att ge kunderna den bästa möjliga supporten av problem med mjukvara, hårdvara och kringutrustning.

Tjänsten är på heltid och arbetstid är förlagd under kontorstid, måndag till fredag. Placeringsort är Karlskrona. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund som konsult.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med ett stort IT-intresse. Vi ser gärna att du har kunskap inom support av datorer och kringutrustning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. B- körkort är ett krav för tjänsten.

Du är social, driven och självgående. Du har förmågan att leda ditt arbete och vara professionell både gentemot kollegor och kund. Du har även en positiv inställning och är lösningsfokuserad. Låter det här som dig? Tveka inte att ansöka redan idag då intervjuer och urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se