Untitled Document
Supporttekniker (IT) med inredningsintresse – till Edsbyn SenabEdsbyn Senab IT befinner sig i en intensiv och spännande utvecklingsfas för att bygga framtidens IT-plattform i koncernen. Vi söker nu till vårt kontor i Stockholm en IT-resurs för att ge det bästa stödet till våra medarbetare och vara med i arbetet att utveckla IT. Är du ansvarstagande, pedagogisk och driven som person och gillar att felsöka och supportera inom IT, då är detta intressant för dig! Läs mer om Edsbyn Senab på
www.senab.com/sv.Tjänstebeskrivning 
Du kommer huvudsakligen att supportera verksamheten samt stötta upp för driften av infrastrukturen på kontoret i form av nätverk, skrivare, klientdatorer och konferensutrustning. Typiska arbetsuppgifter kan vara att koppla in ny utrustning, reda ut skrivarproblem och hjälpa till när telefoner och övrig teknik krånglar - men också mer avancerad teknikhantering. Du kommer ingå i koncernens IT-avdelning och jobba tillsammans som ett team med utvecklingsprojekt och för att hela tiden kunna ge det bästa stödet till våra användare. Då koncernen har kontor runt om i landet ser vi gärna att du är öppen för en del resor i tjänsten.Lämplig bakgrund

Vi söker dig som är i början på karriären och vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom IT. Det är meriterande om du har jobbat på en IT-avdelning tidigare men det är inget krav. Vi ser gärna att du har grundläggande kunskaper inom: Felsökning och utveckling av klientplattformar på Mac och PC, Nätverk (LAN och WLAN), Officepaketet. Det viktigaste för oss är att du är intresserad, vill lära och fördjupa dina kunskaper inom IT.För att klara av och trivas i rollen behöver du kunna ge service, arbeta självständigt, vara nyfiken och att du trivs med att på ett pedagogiskt sätt hjälpa människor med varierande grad av IT-kunnande. Då arbetsuppgifterna är av varierande slag ställer det krav på ett prestigelöst förhållningssätt och en villighet att hugga i där så behövs. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Viktig information

Edsbyn Senab har valt att i denna process samarbeta med SW IT, en del av SJR-koncernen. Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdraget är initialt på deltid med möjlighet till heltid på sikt, och är tänkt att starta efter sommaren. Urval och intervjuer kommer att göras efter semestrarna i senare delen av augusti. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Markus Öhman, 070-471 02 43 alt. markus.ohman@sw.se.


Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Supporttekniker (IT) med inredningsintresse – till Edsbyn Senab !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer