Supply chain/logistikspecialist sökes till stort bolag inom hälsovården!

Information om uppdraget

Är du serviceminded och har ett analytiskt tankesätt? Är du intresserad av logistik och ute efter ett utvecklande heltidsarbete? Då har vi jobbet för dig!
Nu söker vi för kunds räkning en Supply chain planner. I denna roll kommer du att tillhöra Supply Chain avdelningen som hanterar inköp och order.
Vår kund har ett brett utbud av produkter och tjänster för att förbättra produktiviteten och säkerheten inom hälsovården. Vår kunds produkter används över hela Sverige som tex datortomografer, magnetkameror, ultraljudsenheter och annan teknik för bildgivande diagnostik.
Rollen innebär stora kontaktytor med kommunikation både internt och externt samt med intenationella kontakter. Logistikspecialisten ansvarar för hanteringen av transporter, samordning och kommunicerar leveransbehov med speditörer och säkerställa att kundernas interna och externa kunders behov är uppfyllda efter krav.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
•Ansvara för leverans för transporter
•Koordinera och kommunicera leveransbehov
•Kontinuerlig intern och extern kommunikation med Distribution Planners

Uppdraget är en heltidstjänst som kommer att starta omgående och under ett års tid med god chans till förlängning. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens kontor i Uppsala. Kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har antingen en examen från en utbildning på universitet, högskola eller yrkeshögskola inom logistik, civilingenjör eller Supply Chain. Eller att du har minst 3 års arbetserfarenhet inom logistik och distribution. Du har tidigare erfarenhet av roller inom logistikområdet, t.ex. som logistikkoordinator, ordermottagare alternativt att du arbetat som transportplanerare. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om att använda din analytiska förmåga. Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se