Supply Chain-konsult sökes till MA-System i Lund!

Information om uppdraget

Har du en Civilingenjörsutbildning samt erfarenhet inom Supply Chain? Har du dessutom ett intresse av förbättringsarbete och är på jakt nästa utmaning inom din karriär? Då kan vi ha tjänsten för dig!
MA-System är sedan 1976 ett kunskapsföretag inom logistikområdet, specialiserade på Business Logistics. De fokuserar på att öka sina kunders lönsamhet och konkurrenskraft genom att förbättra deras försörjningskedjor. MA-System är ett familjärt och expanderande företag som värnar om den enskilde medarbetaren och tror på frihet under ansvar. Här får du möjligheten att själv påverka ditt arbete och vara med om hela processen. Du har stora möjligheter att växa inom ditt område samt organisationen.

Arbetsuppgifterna i rollen går ut på att genomföra verksamhetsanalyser och förbättringsprocesser i hela Supply Chain-kedjan. Du analyserar förbättringsområden och presenterar konkreta lösningar till företagets kunder.

Tjänsten är en heltidstjänst med start efter överenskommelse. Arbetet är förlagt till kontorstider, måndag-fredag. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av MA-System och arbeta på deras kontor i Lund. Då kunduppdrag finns runtom i Skåne/södra Sverige kommer arbetet kräva resor till och från kunduppdrag.

Kunskaper för uppdraget

För att lyckas i den här rollen har du en relevant akademisk utbildning, exempelvis som Civilingenjör inom industriell ekonomi alternativt likvärdig utbildning med inriktning mot Supply Chain. Vi ser även att du har ett par års erfarenhet med flödesanalys och implementering av förbättringsprocesser. Det är även meriterande om du har ett IT-intresse och förståelse för affärssystem. Kunskaper inom Pyramid är önskvärda samt grundläggande Microsoft Office, främst Excel. Krav för tjänsten är även B-körkort samt flytande kunskaper i svenska samt engelska, såväl i tal som i skrift.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är konsultmässig och drivs av att hjälpa kunder implementera lösningar som kan förbättra deras verksamhet. Du är social och trivs i miljöer där du själv har stort ansvar och kan påverka. Vi söker dig som är engagerad och brinner för ditt yrkesområde.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se