• Anställningstyp: Heltidsanställd
 • Plats: SE-Sweden - Lund

Supply Chain Quality Engineer
Jobbeskrivning

Referensnummer: 2039

VAD ÄR AXIS?
Axis är ett Lundabaserat företag som är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi ger miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidrar till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Just nu söker vi en Supply Chain Quality Engineer (SCQE) till vårt CLC quality team. Tjänsten är ett vikariat till och med 31 augusti 2018.

VAD ÄR CLC QUALITY TEAMET?
På våra CLC (configuration and logistics center) ansvarar vi för lagerhantering, produktion och distribution av Axis produkter till våra kunder över hela världen. Vi har 6 st CLC globalt, Lund, Budapest, Atlanta, Prag, Suzhou och Memphis. Varje CLC har en lokal kvalitetsorganisation som stöds och kontrolleras av SCQE. SCQE följer upp att processer och rutiner genomförs på ett korrekt sätt. Du kommer ingå i en grupp på totalt 12 personer varav 5 st SCQE. Gruppen är placerad på CLC1 i Lund och rapporterar till Supply Chain Quality Manager.

VAD KOMMER DU ATT ARBETA MED?

 • Följa upp och analysera interna och externa kvalitetsavvikelser
 • Utveckla och förbättra processer och instruktioner
 • Koordinera kvalitetsfrågor i gruppen och inom Axis
 • Genomföra undersökningar och följa upp omarbetningar i produktionen
 • Ansvara för att ta fram kvalitetsstatistik
 • Ansvara för att stödja ett CLC i kvalitetsfrågor
 • Det är i snitt 10-15 resdagar/år i tjänsten

VEM LETAR VI EFTER?
Vi söker dig som är öppen och driven som person. Du är noggrann och uppmärksam på detaljer i ditt arbete. Vi ser även att du är lösningsorienterad och har förmåga att fatta egna beslut. Då du kommer att arbeta tillsammans i grupp med övriga SCQE så är det av stor vikt att du har bra samarbetsförmåga.

Övriga kvalifikationer:

 • Erfarenhet av kvalitetsarbete i produktion
 • Goda kunskaper i Excel samt MS office
 • Erfarenhet att arbeta i affärssystem, helst IFS
 • Flytande engelska och svenska i tal samt skrift.
 • Teknisk utbildning önskvärt
 • B körkort

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
I utbyte mot din kunskap och ditt engagemang kan Axis erbjuda dig anställning med goda utvecklingsmöjligheter i en världsledande global organisation. Axis värderar kreativitet, samarbete och öppenhet. Vi strävar efter att ge varje individ stort personligt ansvar och möjlighet att växa både personligt och privat.

Vi välkomnar din ansökan och ser fram emot möjligheten att du kommer och jobbar hos oss!

ANSÖK NU!

Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Stjernfelt på +46 46 272 1800.

 

 

  Om Axis Communications
Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.
Supply Chain Quality Engineer !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer