Studerande truckförare sökes till stort logistikföretag!

Information om uppdraget

Är du studerande på jakt efter ett extrajobb under eftermiddagar/kvällar på vardagar? Gillar du dessutom att köra truck? Då har vi det perfekta jobbet till dig!
Vi söker nu dig som vill arbeta som truckförare på ett välkänt transportföretag i Malmö. Arbetet utförs på en stor terminal belägen i Fosie industriområde.

Dina arbetsuppgifter är framförallt truckkörning av pallgods som du flyttar till rätt position på terminalen. Även lastning och lossning samt sortering av gods och paket förekommer. Vissa administrativa arbetsuppgifter som avvikelserapportering, skadehantering och registreringar i våra system kan ingå i tjänsten.

Arbetstiderna varierar något men är koncentrerade mot eftermiddag/kväll mån-fre. Passen är vanligen 4–5 timmar långa och passar därför perfekt för dig som vill kombinera jobbet med studier. För dig som vill finns även möjlighet att jobba 8-timmars nattpass. Vi arbetar med att schemalägga dina arbetstider både på förhand men också med kortare varsel.

Du kommer att arbeta som konsult för StudentConsulting uthyrd till vårt kundföretag under uppdragsperioden. Vi söker dig som kan starta jobba omgående.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med truckkort A och det är också meriterande om du har behörighet för B-kategorin. Även tidigare erfarenhet av truckkörning och/eller terminalarbetare är önskvärt men inte ett krav. Det viktigaste för att lyckas i tjänsten är din inställning och vilja att göra ett bra jobb. Du ska vara arbetsvillig och inte rädd för att ta i. Arbetet ställer krav på stresstålighet och att du är motiverad till att jobba snabbt och effektivt. Du är noggrann, flexibel och trivs att jobba i ett härligt arbetslag!

Vi söker dig som är studerande på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på detta extrajobb. Vi behöver att du är tillgänglig för att jobba minst 2 pass per vecka.

Är du intresserad? Sök då tjänsten omgående. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se