Studerande sökes för extrajobb inne på terminal i Malmö!

Information om uppdraget

Är du en effektiv och noggrann person som har erfarenhet av service? Är du studerande och söker ett fartfyllt arbete på ett logistik företag? Sök tjänsten redan idag!!
Arbetsuppgifterna kommer att bestå i ankomstregistrering och sortering av paket, samt utlämning av paket till kund. Arbetstiderna kan variera men är förlagda på dagtid, måndag till fredag. Passen är ca 05.30-10.00 och 14.30-19.30, även längre pass kan förekomma.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Vi jobbar med ett löpande urval så sök redan idag! Vi söker någon som vill jobba extra under terminerna !

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är studerande på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar på dina studier. För att passa för tjänsten krävs att du är punktlig, arbetsvillig och fysiskt uthållig då det kan förekomma tunga lyft. Du ska också vara serviceminded och det är meriterande om du arbetat med service tidigare.

Det krävs även att du har en positiv inställning till arbetet och vi ser gärna att du kan vara flexibel med dina tider. Du ska kunna arbeta minst 2 pass per vecka.
Söker gör du via www.studentconsulting.se.


Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se