Studerande lagerarbetare sökes till företag i Västberga!

Information om uppdraget

Är du serviceinriktad och nogrann? Vill du jobba extra inom lager under terminen? Student Consulting söker just nu studerande lagermedarbetare som kan jobba ute hos vår kund i Västberga 2 dagar i veckan!
Kunden är ett välkänt företag som låter privatpersoner sälja sina ägodelar genom auktioner, bland annat genom auktioner på internet. Arbetsuppgifterna inkluderar mottagande av kunder på lagret, samt hämtning och lämning av köpta auktionerade föremål. Ansvar för att iordningställa framtida leveranser och andra lagerrelaterade arbetsuppgifter förekommer också. Arbetstiderna är mellan 13-19, måndag-fredag.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är student och som är tillgänglig att jobba 1-2 dagar i veckan. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av servicebranschen och/eller lagerarbete. Det är även mycket meriterande om du har erfarenhet av flyttbranschen, paketering av ömtåliga föremål samt frakt av möbler. I övrigt vill vi att du är serviceinriktad, har ett trevligt och engagerat kundbemötande, är organiserad, noggrann och ordentlig. Det är viktigt att du har god fysik då det förekommer många tunga lyft. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som vill ha en varierande tjänst med fysiskt krävande arbetsuppgifter i kombination med kundkontakt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!