Studerande kontorsvaktmästare sökes för extra jobb!

Information om uppdraget

Är du en händig person och vill arbeta som kontorsvaktmästare i centrala Stockholm? Är du även studerande eller innehar en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Sök då tjänsten!
För kunds räkning söker vi nu två kontorsvaktmästare till deras lokaler i centrala Stockholm. Rollen inkluderar bland annat följande arbetsuppgifter:

-Byta glödlampor,
-Hänga upp hyllor
-Flytta kontorsmöbler
-Lyfta och administrera paket
-Vara behjälplig i vaktmästeriärenden
-Vara behjälplig i receptionen vid behov

Uppdraget är med start omgående och arbetet är förlagt vardagar under kontorstider 8-17. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

Krav för tjänsten är att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi ser att du är i god fysisk form och att du trivs mycket bra att jobba med fysiska arbetsuppgifter. Du är som person händig och initiativtagande. Vidare talar och skriver du flytande svenska samt har en mycket god social förmåga.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se