Studentmedarbetare till brukarundersökningar


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fritidsförvaltningen – en aktiv förvaltning
Fritidsförvaltningen är kommunens centrala förvaltning för fritidsfrågor. Förvaltningen arbetar för att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Malmö ska vara en attraktiv fritidsstad med ett rikt föreningsliv och ett varierat utbud av fritidsaktiviteter i kommunens alla delar. Fritidsförvaltningen driver fritidsgårdar, idrotts- och fritidsanläggningar, planerar och genomför större idrotts- och fritidsevenemang samt informerar om och marknadsför fritidsverksamhet. Förvaltningen arbetar också med service gentemot föreningslivet genom att bland annat bevilja föreningsbidrag, fördela aktivitetslokaler samt utbilda och stötta föreningar.

Vart tredje år genomför fritidsförvaltningen brukarundersökningar med syfte att ge verksamheterna en uppfattning om hur kunderna/brukarna upplever våra anläggningar. Resultatet är en viktig del i utvecklingen av våra verksamheter.

Vi söker nu studentmedarbetare som på halvtid under november månad vill vara behjälpliga med detta!


Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär att ta sig runt till 35 av fritidsförvaltningens anläggningar för att intervjua brukare om standard, städning, service och trygghet.

Varje pass på fältet är cirka fem timmar och ni kommer ibland att arbeta i par om två, ibland ensamma. Arbetstiden är förlagd till de tider då våra anläggningar är som mest besökta, det vill säga klockan 16-21. Någon enstaka gång kommer arbete under förmiddag och helg att förekomma. När alla intervjuer är genomförda ska resultatet matas in, vilket sker i fritidsförvaltningens lokaler och datorer.

Fritidsförvaltningen står för allt material som behövs för undersökningen, så som tröjor papper, pennor, datorer och busskort.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är minst 18 år gammal och som har läst någon form av eftergymnasial metodkurs. Förståelse för kvantitativ metod är ett krav. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för uppdraget. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet och intresse av föreningslivet.

Som person är du effektiv och noggrann, har förmåga att arbeta självständigt och tycker om att arbeta med statistik. Vidare är du kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Som studentmedarbetare i Malmö stad erbjuds du en möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina teoretiska kunskaper inom våra verksamheter samt få en bra väg in i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad. 50 %

Arbetstid: Kvällstid.  Arbetstiden förlagd vardagar kl. 16-21. Visst arbete kan förekomma förmiddag och helg.

Tillträde: 2017-11-01. Snarast.

Tidsbegränsat till: 2017-11-30. 6-30 november.

Antal platser: 10

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-26

Referensnummer: 040-2016-74

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Dzemal Imsirovic
  • Vision
  • 0708-709034

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Studentmedarbetare till brukarundersökningar !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer