Untitled Document
Studenter till kundtjänst på bank

Sw söker för Ecsters räkning 4 studenter som ska arbeta extra på Ecsters kundservice. Ecster sitter i ljusa och fräscha lokaler på Södermalm med utsikt över Stockholm och du kommer att arbeta tillsammans med affärsdrivna och erfarna kollegor. Uppdraget är med start i november och initialt 3 månader med möjlighet till förlängning.

Du kommer att arbeta på ett rullande schema minst 15 tim/v. Dina pass kommer att vara utspridda på både eftermiddagar, kvällar och helger. Ecster samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar och lojalitetsprogram för både e-handel och fysisk butik.


Arbetsbeskrivning
Som Service manager möter du dagligen Ecsters säljföretag och konsumenter per telefon. Du svarar på frågor rörande bland annat fakturor, digitaltjänster, krediter och betallösningar med mera. När du har börjat bli mer insatt i arbetet kan du även få möjlighet att lära dig att göra kreditbedömningar och fatta egna kreditbeslut.


Bakgrund
Vi söker dig som studerar och vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna. Du har ett stort intresse av att ge god service och ett proffsigt kundbemötande. Vidare är du kommunikativ i både tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har ett intresse av ekonomi.


Vi hoppas att du brinner för att ge professionell och trevlig service till kunder framförallt på kvällar, helger och under loven. Vi förutsätter att du har en egen drivkraft kombinerat med att du gillar att jobba i team mot gemensamma mål.


Låter det spännande?
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 3 månader med möjlighet till förlängning med anställning hos SW. Uppdraget startar i november. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.


Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Studenter till kundtjänst på bank !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer