Studenter sökes till välbetalt sommarjobb i produktion
Job Description

Information om uppdraget

Är du student och letar efter extrajobb & även sommarjobb? Är du driven, flexibel och noggrann? Då har vi tjänsten för dig!
Vår kund finns i Helsingborg och arbetar inom livsmedelsbranschen.
Arbetsuppgifterna består av att på olika sätt hantera grönsaker, exempelvis hacka och packa sallad på ett kyllager. Du anställs av StudentConsulting men arbetar ute hos kunden. Arbetstiderna är varierande, men vanligtvis är dagpassen mellan 06:00-16:00, nattpassen 24.00-09.00, måndag till lördag. Du ska kunna arbeta minst två vardagar varje vecka samt fredag eller lördag.
Under sommarmånaderna ska du ha möjlighet att arbeta fem pass per vecka. Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten beräknas starta då vi hittat rätt kandidater, så tveka inte att söka redan idag!

Kunskaper för uppdraget

StudentConsulting söker dig som är snabb och effektiv i ditt arbete. Du ska ha förmågan att arbeta med rutinmässiga arbetsuppgifter. Som person är du hjälpsam och tvekar inte att hugga i där det behövs. Det krävs att du är väldigt flexibel, då du måste kunna hoppa in med kort varsel. Detta för att utbokning på pass kan ske samma dag. Till denna tjänst söker vi dig som är student och vill jobba extra alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Du har möjlighet att arbeta minst tre dagar per vecka under terminerna. Det är dock stor variation på hur mycket arbete det är under året, då behovet varierar efter säsong. Under sommar är behovet stort, det är därför ett krav på att man är tillgänglig då. Uppdraget är löpande och långsiktigt, därför ser vi gärna att du har minst 1 år kvar på dina studier.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!