Studenter sökes till sommarjobb inom kundtjänst!
Job Description

Information om uppdraget

Studerar du på högskola/universitet och vill ha ett sommarjobb inom kundtjänst? Är du flytande i svenska och engelska och duktig på att kommunicera i textform? Då kan du vara den vi söker!
Nu söker vi för kunds räkning dig som studerar och vill arbeta inom kundtjänst under sommaren. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ta emot samt bemöta feedback via mail från kunder.

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta på vår kunds huvudkontor i Solna. Tjänsten är på heltid med start omgående och varar i 5-10 veckor. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider med möjlighet till flex. För rätt person finns det möjlighet att arbeta extra i höst vid sidan om dina studier.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som studerar på minst 50 % på högskola eller universitet. För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du skriver och talar flytande svenska samt engelska. Du har en god läsförståelse samt är duktig på att hantera stora mängder text. Som person är du snabblärd, flexibel och arbetar för att göra kunden nöjd. Du är såväl noggrann som effektiv och gillar att arbeta under tidspress. Vi ser även att du är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Passar detta in på dig? Ansök redan idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!