Studenter sökes till rollen som flygplanslastare på SAS Arlanda!

Information om uppdraget

Tycker du om att arbeta fysiskt och under högt tempo? Är du dessutom ansvarstagande och flexibel? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet under din studietid!
StudentConsulting söker nu flygplanslastare på deltid till Arlanda flygplats. Tjänsten kommer vara på cirka 10-15 timmar i veckan. Vi söker dig som vill vara en del av ett engagerat team och som vill ge SAS kunder bästa möjliga service, både ur kundens och medarbetarens perspektiv. SAS erbjuder en spännande miljö med stor gemenskap och möjlighet till personlig utveckling.

I rollen som flygplanslastare är dina arbetsuppgifter att se till att kundens bagage lastas, transporteras och lastas på ett serviceinriktat och säkert sätt inom bestämda tidsramar. Tjänsten passar dig som vill jobba på en flygplats under varierande arbetstider. Du kommer att arbeta skift och arbetet är förlagt under både veckodagar och helger.

Detta är ett konsultuppdrag så du kommer bli anställd via StudentConsulting men jobba åt SAS Ground Handling. Beräknat startdatum är den 22 september.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är ansvarstagande, stresstålig och trivs med att arbeta i grupp. Du är flexibel och initiativrik med en positiv inställning till förändringar. Du är också i god fysisk form då arbetet inkluderar tunga lyft. Då arbetstiderna är varierande är det viktigt att du är en energifylld person oavsett tid på dygnet.

Vi ställer följande grundkrav för tjänsten:
- Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
- Treårig gymnasieexamen
- Mycket goda kunskaper i svenska samt mycket goda kunskaper i engelska
- God datorvana
- Körkort av minst klass B
- Det är mycket meriterande om du kar körkort av klass C.
Ansök redan idag, intervjuer och urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!