Studenter sökes till lagerarbete i Malmö!

Information om uppdraget

Är du student i höst och vill dryga ut kassan lite? Vi söker just nu personer som vill ha ett aktivt extrajobb!! Ansök då redan idag för vi behöver folk som kan börja omgående!!
Arbetsuppgifterna kommer främst vara av- och pålastning av paket från lastbilar samt sortering av paket. Tyngden på paketen varierar- från skokartonger till bildäck.

Terminalen har öppet dygnet runt men du kommer främst att arbeta mån-fre, dagtid (08.40-16.40), eftermiddag, (ca 17-21) samt nattpass, kl 00-08.

Kunden har ett varierat behov vilket innebär att du bokas in för jobb med kort varsel - inbokning sker oftast dagen innan eller samma dag som passet är.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är studerande på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar på dina studier, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning så som arbete.

För att passa för tjänsten krävs att du är punktlig, arbetsvillig och fysiskt uthållig då det kan förekomma tunga lyft. Eftersom inbokning sker med kort varsel ser vi gärna att du är mycket flexibel. Det krävs även att du har en positiv inställning till arbetet. Ett annat krav för arbetet är att du har tidigare arbetslivserfarenhet, meriterande om det är inom lager!

Du ska kunna arbeta 15-20 timmar per vecka- det finns pass både eftermiddag, kväll och natt.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kundVi arbetar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag! Söker gör du via www.studentconsulting.se.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se