Studenter sökes till lager i Täby!

Information om uppdraget

Är du noggrann och vill jobba som orderplockare på lager? Är du dessutom studerande och har truckkort A? Då har vi tjänsten för dig!
För kunds räkning söker nu StudentConsulting flexibla orderplockare. Kunden är belägen i Täby och bedriver importverksamhet av italiensk mat och dryck. Som lagermedarbetare på vårt kundföretag kommer du att jobba i ett härligt team om cirka 10 personer. Du kommer att jobba både i torr-, kyl- och fryslager. I dina arbetsuppgifter ingår truckkörning och plock från lista. Var du plockar beror på behov och det krävs därför att du kan prioritera och arbeta självständigt.

Arbetstiderna varierar men är förlagda inom lagrets öppettider måndagar och tisdagar 06.00-20.00 och onsdagar-fredagar 06.00-18.00. Arbetspassen kan inom detta tidsspann vara allt från 2-8 timmar beroende på din tillgänglighet.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vårt kundföretag. Vi arbetar löpande med intervjuer och urval.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har truckkort A och studerar alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du är noggrann samt talar och skriver svenska obehindrat. Vidare är du positiv och trivs med att arbeta i team. Då arbetspassen varierar är det viktigt att du är flexibel och kan jobba minst 2 pass i veckan.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!