Studenter sökes till kundserviceuppdrag i Solna!
Job Description

Information om uppdraget

Vi söker dig som trivs med att arbeta med service och har intresse för att utvecklas i branschen under din studietid. Är detta du? Sök då tjänsten redan idag!
Som kundtjänstmedarbetare kommer du ta emot inkommande samtal från kunder och hantera olika sorters ärenden inom logistik. Det är inte någon försäljning. Du arbetar med telefonen som främsta redskap och dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära att ta emot leveransförfrågningar, hantera bokningar och felsökningar.

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetstiderna är främst förlagda under kvällstid 15:30 – 20:00 under vardagar. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Solna.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker är intresserad av att arbeta med service och att utvecklas inom området. Du har gått ut gymnasiet med godkänt i alla ämnen. För att lyckas i tjänsten behöver du ha en god dator- och internetvana. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift. Att jobba med kundservice hos vår kund innebär att du är deras ansikte utåt och det är därför viktigt att du är serviceinriktad, effektiv i ditt arbete samt noggrann. I övrigt är du en positiv och glad person. Passar du in på beskrivningen ovan? Sök då tjänsten redan idag!
Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidater.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!