Studenter sökes till flexibelt extrajobb inom kundtjänst på SAS!

Information om uppdraget

Studerar du på högskola/universitet och vill arbeta extra inom kundtjänst? Är du flytande i svenska och engelska och duktig på att kommunicera i textform? Då kan du vara den vi söker för denna tjänst som startar omgående!
Nu söker vi för SAS räkning dig som studerar och vill arbeta med kundtjänst. I denna roll kommer du att arbeta med att ta emot samt bemöta feedback via mail, från SAS kunder.

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta på SAS huvudkontor i Frösundavik. Tjänsten är på deltid, cirka 2 dagar/vecka. Arbetstiden är förlagd dagtid mellan 8-17. För att vara aktuell för denna tjänst vill vi att du under terminen är tillgänglig för 2 pass per vecka, och gärna mer under julperioden. Vid förlängning finns chans till heltid under sommaren.Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet. För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du skriver och talar flytande svenska samt engelska. Du är duktig på läsförståelse samt att hantera stora mängder text. Som person är du snabblärd, flexibel och arbetar för att göra kunden nöjd. Du är såväl noggrann som effektiv och gillar att arbeta under tidspress. Vi ser även att du är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Passar detta in på dig? Ansök redan idag, du kan vara vår framtida medarbetare! Tillsättning sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!