Studenter sökes till butiksarbete i Trelleborg på byggvaruhus!

Information om uppdraget

Är du student i behov av extrajobb? Är du noggrann, effektiv och trivs att jobba med service ? Då låter det som att det är just dig vi letar efter!
StudentConsulting söker för kunds räkning studenter som vill arbeta som kassapersonal på byggvaruhus i Trelleborg. Det kan även förekomma pass i Malmö men främst är det till butiken i Trelleborg.

Som butikspersonal kommer du huvudsakligen stå i kassan, hjälpa kunder med deras frågor, men också ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen.

Uppdraget löper på tills vidare och arbetstiderna är 07-16. Kunden har ett varierat behov men vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta ca 2-3 pass i veckan. Endast pass måndag-fredag förekommer då butiken inte håller öppet på helgerna.

Som konsult är man anställd av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat.

Kunskaper för uppdraget

För att vara rätt person för denna tjänst måste du vara ordningssam och noggrann samtidigt som du är effektiv och snabb. Du ska vara stresstålig och flexibel i ditt arbetssätt, samt kunna planera ditt arbete och jobba självständigt. Vidare vill vi att du är bra på att samarbeta, har en god känsla för service och kundkontakt, samt är en öppen, glad och framåt person. Det är ett krav att du är studerande, och har minst ett år kvar. Detta är det perfekta deltidsjobbet för dig som studerar! Sök tjänsten idag så kan den bli din!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se