Studenter sökes för som butikssäljare till byggvaruhus!

Information om uppdraget

Är du student och vill jobba extra i butik? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Har du dessutom intresse för byggbranschen? Då har vi tjänsten för dig!
Företaget är nordens ledande internetbutik inom gör-det-själv och byggvaruhandel. Sedan lanseringen av deras hemsida i Sverige 2006 har bolaget snabbt vuxit till en byggvaruhandel med 12 onlinebutiker och 9 butiker i Norden. Deras affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av byggvaror på nätet till konkurrenskraftiga priser med hemleverans. Deras målgrupp är främst privatpersoner som vill handla byggvaror från kända varumärken till attraktiva priser.

Arbetet kommer äga rum i deras butik i Burlöv, Malmö. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara försäljning och att hjälpa kunder i butiken.

Tjänsten kommer att starta omgående och du kommer främst arbeta varannan helg under dagtid samt att det kan förekomma pass under veckodagarna. Under vardagarna har butiken öppet mellan 10:00-19:00. V i ser gärna att du vill arbeta långsiktigt i tjänsten.

Du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting och bli uthyrd till kundföretaget.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser gärna att du har ett intresse för byggbranschen och har erfarenhet av service sen tidigare. Har du erfarenhet av försäljning och butiksarbete sedan tidigare är detta meriterande. Du är en självständig person med ett glatt humör som gillar kundkontakt, försäljning och gärna har ett intresse för inredning/renovering. Vidare gillar du att samarbeta i team på ett konstruktivt sätt och vågar ta egna initiativ och visa på handlingskraft. Du är trygg i dig själv och bra på att kommunicera med kunder på ett tydligt sätt. Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval så sök tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se