Studenter sökes för kommande uppdrag inom lager och produktion

Information om uppdraget

Studerar du och är intresserad av att ha ett extrajobb för att tjäna en slant bredvid studierna? Nu söker vi truckförare/lagermedarbetare/terminalarbetare/produktionsmedarbetare!
Just nu står vi inför en spännande höst med många tjänster som ska tillsättas för kommande uppdrag. Vi kommer att tillsätta många tjänster inom bland annat:

- Lager
- Logistik
- Produktion
- Transport
- Plock och pack

Sysselsättningsgraden varierar, kravet är att du ska kunna arbeta minst två dagar i veckan. Uppdragens arbetstider är framförallt förlagda på vardagar, men även helgarbete kan förekomma.

Till dessa tjänster söker vi dig som är student, alternativt dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande. Du kommer att vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till kunden.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell ser vi gärna att du som person är flexibel och har 1-2 år kvar av studierna. Det är meriterande om du har jobbat tidigare och har dokumenterad erfarenhet. Intervjuer kommer att ske löpande och merparten av tjänsterna förväntas tillsättas i september. Så tveka inte att söka om du är intresserad av ett extrajobb!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se