Studenter sökes för jobb kväll eller nattetid

Information om uppdraget

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning? Vill du dryga ut kassan med ett aktivt extrajobb? Då kan vi ha jobbet för dig!
Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som vill arbeta extra på deras terminal i Örebro. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara paketsortering vid lastning och lossning av lastbilar. Behovet är måndag-fredag och arbetstiderna är förlagda från 14.20 till 22.30 eller 22:30 till 05:00. Du ska kunna arbeta 2-3 dagar/vecka vid sidan av dina studier eller annan huvudsakliga sysselsättning. Du kommer vara anställd av Student Consulting och ha din arbetsplats hos kund. Uppdraget startar omgående och pågår under hela hösten.


Kunskaper för uppdraget

Krav för tjänsten:
- att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
- att du kan arbeta 2-3 dagar/vecka, måndag till fredag
- att du klarar av ett fysiskt tungt arbete

Som person är du flexibel och har förmågan att prioritera och planera din egen dag. Du är effektiv, stresstålig och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande intervjuer och urval.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se