Studenter sökes för ett roligt uppdrag inom servering och service.

Information om uppdraget

Har du tidigare erfarenhet av servering? Är du service-minded och gillar att träffa nya människor? Då har vi ett roligt extrajobb för just dig!
Vi söker för kunds räkning drivna och motiverade personer som vill jobba extra som restaurangbiträde/kassvärd på större tillställningar på Elmia under hösten.

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, allt från servering till kassahantering allt beror på tillställnings upplägg.

Arbetstiderna är förlagd under hela veckan mån-sön och du som konsult kommer att kunna vara flexibel i dina val av pass.
För detta uppdrag kommer du bli anställd av Studentconsulting men utföra arbetet hos vår kund i Jönköping.

Kunskaper för uppdraget

För att passa för detta uppdrag ser vi gärna att du är en service-minded person som alltid sätter gästen i första hand. Du som söker ska tycka det är roligt med servering av mat och dryck och gärna ha tidigare erfarnehet av det. Har du även tidigare erfarenhet som kallskänka eller bartender är detta meriterande. Vi ser även att du som söker är en driven person som är stresstålig, social samt handlingskraftig.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se