Studenter med truckkort sökes för extrajobb som truckförare i Halmstad

Information om uppdraget

Är du student och vill ha ett extrajobb? Har du truckkort och erfarenhet av arbete inom lager och vill arbeta på en intressant arbetsplats som truckförare? Är du flexibel och villig att jobba mycket när det krävs? Då är detta tjänsten för dig!
Dina arbetsuppgifter kommer att innebär orderplock med truck. Arbetet är fysiskt krävande och utförs i högt tempo.

Arbetet är förlagd hos vår kund som är en välkänd och välrenommerad grossist inom frukt och grönt och även restaurangprodukter. Verksamheten är förlagd i Halmstad med ett lager på över 4000 kvm.

Tjänsten innebär att du är anställd av StudentConsulting och uthyrd till kunden.
Arbetstiderna kan komma att vara varierande. Tjänsten kommer att tillsättas när rätt kandidater är hittade.

Kunskaper för uppdraget

Krav för tjänsten är att du pluggar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi söker alltså dig som studerar och vill arbeta extra under studietiden. Som student räknas du som är inskriven på universitet, högskola, komvux eller liknande. Du bör ha minst ett år kvar av dina studier. Då arbetet är fysiskt krävande är det viktigt att du tycker om att arbeta i högt tempo och med fysiskt arbete. Som person är du effektiv, energisk och har en positiv inställning. Du bör också vara stresstålig och flexibel. Vi ser gärna att du är långsiktig. Då arbetsuppgifterna är orderplock med truck krävs det att du har truckkort. Har du dessutom tidigare erfarenhet av orderplock är detta meriterande. Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan! Tips: En utförlig och uppdaterad CV ökar dina chanser till en anställning hos oss! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se