Studentambassadör till Malmö och Lund

Information om uppdraget

Är du en nyfiken och kreativ person? Tycker du om mötet med människor och att inspirera och engagera andra? Är du dessutom studerande och vill ha ett extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!
Som Studentambassadör är du StudentConsulings ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter innebär bl a att marknadsföra StudentConsulting samt informera om vilka vi är. Detta gör du genom allt från affischering, dela ut flyers, deltagande på mässor och arbetsmarknadsdagar.

Arbetstiderna är förlagda under dagtid, men kommer variera från vecka till vecka. Vi ser dock att du kan arbeta minst 8-10h per vecka. Du kommer jobba inom området Malmö/Lund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker sig som är studerande på högskola/universitet eller liknande. För att vara aktuell för tjänsten bör du ha minst 1 år kvar på dina studier. Tjänsten kräver att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi tror att du som söker den här tjänsten är framåt, inte rädd för att ta kontakt med nya människor, du bör trivas med en social roll och att tala inför grupp. Du bör också vara flexibel då behovet av din hjälp kommer att variera. Har du B-körkort ses det som meriterande, dock inget krav.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten redan idag via www.studentconsulting.se Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten skall tillsättas omgående.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se