Untitled Document
Student till väletablerat bolag i norrort

SW söker för kunds räkning en driven och ansvarstagande student till tjänsten som Administrativ assistent. Kundföretaget är ett väletablerat bolag med kontor strax norr om Stockholm. Tjänsten är på halvtid – 50% - och arbetstiden förläggs i samspråk mellan dig och uppdragsgivaren – med hänsynstagande till studier - på kontorstider. De ser gärna att du kan arbeta 4-8 tim/v. Uppdraget är fram till årsskiftet med start omgående. För rätt person finns god chans till förlängning.


Tjänstebeskrivning

I rollen som Administrativ assistent kommer du att ingå i en arbetsgrupp med 7 administrativa assistenter. Din arbetsgrupp fungerar som administrativt stöd mot chefer, säljare och konsulter. Du arbetar med högt och lågt inom administration där du hanterar alltifrån ekonomiadministration till att beställa luncher till möten.  

Du kommer du exempelvis att:

-       Kontera leverantörsfakturor

-       Attestera tidrapporter

-       I övrigt fungera som administrativt stöd för chefer, säljare och konsulter vilket exempelvis kan innebära att boka resor, boka möten, beställa luncher/fika till möten, beställa mobiler och datorer till nyanställda, med mera.

Det här är tjänsten för dig som är en driven och ansvarstagande student och vill visa vad du går för i en serviceinriktad roll som Administrativ assistent. Du ger excellent administrativ service till dina kollegor på ett väletablerat konsultbolag!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har studentexamen från gymnasiet och studerar på universitet/högskola. Vi söker dig som har minst 2 år kvar på dina studier. Vi tror att du har arbetat 1år inom reception/administration sedan tidigare. Du är lättlärd i system. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, prestigelös och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och där du ger service åt kollegor med högt och lågt. Du är givetvis ansvarstagande, noggrann och strukturerad samtidigt som du är positiv, har lätt för att samarbeta med kollegor och vill hjälpa teamet framåt.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är på deltid  - och arbetstiden förläggs flexibelt – i samspråk mellan dig och uppdragsgivaren där hänsyn tas till studier - på kontorstider. Uppdraget är fram till årsskiftet med start omgående. För rätt person finns god chans till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 076 647 16 65.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Student till väletablerat bolag i norrort !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer