Student till fartfyllt extrajobb på Convini!
Job Description

Information om uppdraget

Vill du jobba i ett spännande företag som präglas av härlig gemenskap och hög arbetsmoral? Brinner du för att ge kunder den absolut bästa servicen? Är du dessutom student och vill jobba en dag i veckan i höst fasta tider? Då har vi ditt nästa jobb!
Vi söker nu dig som är student och vill ha ett roligt extrajobb till hösten! Du kommer ansvara över flertalet företagskunder i och omkring Göteborg. I dina arbetsuppgifter ingår det att med en större bil leverera mat & dryck till Convinis ”butiker” som är placerade på kundföretagen samt ha en löpande dialog med kontaktpersonerna/ konsumenterna. Du anpassar utbudet i butikerna utifrån Convinis sortimentsstrategi samt med hjälp av tät dialog med både kunder och konsumenter.

Detta är ett uthyrningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos Convini. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå tillsvidare med ett pass i veckan, perfekt för dig som är student! Du börjar med en gedigen introduktion av kunniga medarbetare och kommer sedan ha ett fast pass i veckan där du jobbar ca 6.00-15.00.

Kunskaper för uppdraget

För att bli framgångsrik i rollen är du först och främst student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Därutöver ser vi att du är en samarbetsorienterad och lyhörd person med känsla för service. Du är effektiv men samtidigt noggrann och ansvarfull. Utöver detta är du kundorienterad och kommunikativ då rollen innebär en hel del kundkontakter. Slutligen är du resultatinriktad, uthållig, strukturerad och affärsmässig.

Du har gymnasial utbildning, B-körkort samt god datavana. Det är viktigt att du inte är rädd för att ”hugga i” eftersom arbetet kräver vissa fysiska moment. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och kundvård, gärna inom dagligvaruhandeln. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Låter detta som något för dig? Sök då direkt, urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!