Student sökes till vår kund i Jordbro!
Job Description

Information om uppdraget

Är du en ansvarstagande, serviceinriktad och strukturerad person? Då kan det vara just dig vi söker!
Vi söker nu en student för tjänsten som receptionist/kundservicemedarbetare till vår kund. Vår kund är ett välkänt svenskt kemiföretag med kontor söder om Stockholm i Jordbro. Bolaget som idag finns på koncernnivå erbjuder sina kunder en bred produktportfölj med välkända kemitekniska konsumentvaror. Vår kund har en gedigen historia, en resa som tagit bolaget till internationella marknader och 16 europeiska länder. Nu söker vår kund en receptionist/kundservicemedarbetare till deras kontor i jordbro. I tjänsten som receptionist/ kundservicemedarbetare kommer du ansvara för att ta hand om samtal, mail, frågor, order och eventuella reklamationer från företagets kunder. Rollen kommer innefatta arbetsuppgifter som:

- Ta emot besökare
- Orderhantering
- Bokning av transporter
- Inkommande kundsamtal
- Posthantering
- Vara kontaktperson till flertalet olika leverantörer

För att vara aktuell för tjänsten skall du vara studerande på minst 50% eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning som kan intygas. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta hos vår kund med kontor i Jordbro. Uppstart slutet i slutet av augusti.

Arbetstiderna är förlagda måndag – torsdag 12.30-16.30 och fredagar 11.30-15.30.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som brinner för service och administration. Som person är du positiv, noggrann och har ett öga för detaljer då mycket av arbetet kommer att bestå av att se vad som behöver göras. Fortsatt behöver du vara social, initiativtagande och en spindel i nätet. Svenska och engelska flytande i både tal och skrift är ett krav. Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!